Beluister hier het klassieke kerstlied ‘Deck the Hall’ dat Switches zong samen met Factor 5 ter afsluiting van het kerstconcert ‘Switches zingt Noel!’ op 16 december 2017. Het arrangement voor vrouwenvocaal en blaaskwintet is van Hans van Rutten.

Beluister hier een mix van de liederen die we zongen in Grundhof, Duitsland, tijdens onze koorreis in 2017. Je hoort achtereenvolgens fragmenten uit: Meerfey van Robert Schumann, O Nata Lux van John J. Brackenborough, de Finse traditional On Suuri Sun Rantas Autius (arr. Matti Hyökki). Ubi Caritas van Ola Gjeilo, en het Alleluia van Fabio Fresi. De foto is tijdens de reis genomen.

Heel bijzonder: van de componist zelf kregen we vlak voor Kerstmis een reactie op onze opname van ‘O Nata Lux’:

Hello Ineke,
Just a short note to say thank you for including my setting of ‘O Nata Lux’ as
part of your concert tour to Germany. The extract on your website sounded
wonderful. Please convey my thanks to your Musical Director and choristers
and I wish you all a Happy Christmas.
Kind Regards…
John Brackenborough

Bekijk en beluister hier onze uitvoering van Mae-e, een lied van de Japanse componist Kentaro Sato, geschreven ter nagedachtenis van de slachtoffers van de aardbeving en tsunami in maart 2011. Het lied bezingt hoe iemand doorgaat, in herinnering aan een geliefde en de droom die zij liefhad. Voorwaarts (‘Mae-e’), omhelsd door het geluk en het verdriet van elke dag.

Bekijk en beluister hier onze uitvoering van On Suuri Sun Rantas Autius, een Finse traditional (arr. Matti Hyökki), over een eenzame persoon die ’s nachts naar het meer gaat om te luisteren naar de jammerende eend, en te treuren over zijn verloren jeugd.